Krypto-prisanalyse 12. august: BTC, ETH, LTC, EOS, XRP

Cryptocurrencies er fortsatt i ferd med å rette seg før et nytt forsøk på å starte en ny bullish impuls. I diagrammer over mange kryptoassetter danner de et trekantmønster, hvor en oppdeling som på oppsiden kan føre til fortsettelse av den nåværende trenden.

Dmitriy Gurkovskiy, senioranalytiker hos valutamegler RoboForex, gir sin visjon om mulige tendenser i prisendringer for Bitcoin så vel som for andre store kryptoer

Bitcoin Up er fortsatt i ferd med å rette seg før et nytt forsøk på å starte en ny bullish impuls. I diagrammer over mange kryptoassetter danner de et trekantmønster, hvor en oppdeling som på oppsiden kan føre til at den nåværende trenden fortsetter. Imidlertid, hvis okser ikke oppgir vilje til å fortsette å skyve prisen oppover i nærmeste fremtid, kan kryptomarkedet fortsette den fallende korreksjonen. Generelt sett, fra teknisk synspunkt, er markedet klart til å fortsette å stige, men enhver trend må “puste”, det er grunnen til at dagens fallende bevegelse er en naturlig del av enhver tendens.

Som vi kan se i det daglige diagrammet, korrigerer Bitcoin fortsatt ikke langt fra et sterkt motstandsområde på $ 12.150. Det nærmeste støttenivået er på $ 10 605. RSI-indikatoren har nesten testet støttelinjen, noe som kan ha resultert i en annen vekst. Man bør ikke utelukke en liten korreksjon sammen med en test av støtteområdet til 10 605 dollar, og deretter videre vekst med det forutsagte målet til 13 865 dollar. Imidlertid kan dette scenariet avbrytes hvis prisen bryter den stigende kanalens nedsidegrense og fikser seg under 10 500 dollar. Etter det kan instrumentet fortsette å handle nedover for å nå 8 690 dollar.

I H4-diagrammet har okser ikke klart å skyve eiendelen forbi det lokale høye

Den nåværende bevegelsen ser ut som et trekantmønster. Hvis eiendelen bryter mønsterets oppkant og fikser seg over $ 12.150, kan instrumentet vokse til å dekke avstanden lik mønsterets høyde. Et godt signal til fordel for denne ideen vil være en rebound fra støttelinjen på RSI. Målet for mønstermaterialiseringen er $ 13.450. Imidlertid kan dette scenariet ikke lenger være gyldig hvis instrumentet bryter mønsterets nedsidekant og fikser seg under 10 800 dollar. I dette tilfellet kan markedet fortsette å falle mot $ 9.895.

I det daglige diagrammet sitter ETH / USD igjen fast i et trekantmønster. Som regel brytes mønsteret i retning av den aktive trenden. Her beveger eiendelen seg over den stigende kanalens oppkantgrense, og det er et sterkt signal til fordel for videre oppgang. For å bekrefte denne ideen, må paret bryte mønsterets oppkantkant og fikse over $ 420. Et annet signal til fordel for dette scenariet er en rebound fra støttelinjen på RSI. Som vi kan se, førte forrige test til en prisstigning.