Viisi suosituinta salausta tällä viikolla: BTC, BNB, ADA, BCH, LINK

Bitcoin näyttää vahvalta ja indikaattorit viittaavat mahdolliseen rikkoutumiseen yli 14 000 dollaria, kun taas altcoiinit saattavat olla huonompia lyhyellä aikavälillä.

Bitcoin (BTC) on noussut noin 90% edellisvuodesta ja on noussut lähes 191% maaliskuun alimmasta tasostaan. Nousu on ollut asteittaista ilman suuria fanfaareja, mikä viittaa siihen, että salauksen uskovat ovat ostaneet vuonna 2020.

Lokakuun kuukausitilaus 13 788,99 dollaria on kaikkien aikojen korkein, ja se ylittää joulukuun 2017 lopun 13 789,68 dollaria. Bitcoinin vahva suorituskyky voi nyt houkutella vauhdikkaita pelaajia ja keinottelijoita, jotka haluavat hyötyä vahvuudesta.

Jos näin tapahtuu, Bitcoin voi ottaa vauhtia ja yllättää sijoittajat ylösalaisin. Tämä voi johtaa siihen, että kauppiaat myyvät altcoinejaan sijoittamaan Bitcoiniin. Siksi altseason näyttää olevan ohi lyhyellä aikavälillä.

Kolme tänään analysoidusta viidestä parhaasta kryptovaluutasta voi tarjota kaupankäyntimahdollisuuden ylösalaisin, kun taas kaksi muuta voivat edelleen laskea edelleen. Katsotaanpa kriittiset tasot, jotka voivat osoittaa trendiliikkeen alkua.

BTC / USD

Bitcoin nousi yli 13 973,50 dollarin yläpuolisen vastuksen ja saavutti päivänsisäisen korkeimman tason, 14 101,91 dollaria, 31. lokakuuta. Vaikka sonnien ei pystytty ylläpitämään hintaa vastuksen yläpuolella, he eivät ole antaneet paljon pohjaa haittapuolille.

Tämä viittaa siihen, että elinkeinonharjoittajat eivät sulje paikkojaan kiireellä, koska he odottavat sonnien toista yritystä ajaa hintaa vastuksen yläpuolelle.

Sekä 10 päivän eksponentiaalinen liukuva keskiarvo (13 309 dollaria) että 50 päivän yksinkertainen liukuva keskiarvo (11 505 dollaria) ovat kaltevia ja suhteellinen vahvuusindeksi on yliostetulla alueella. Tämä viittaa siihen, että sonnit ovat komennossa.

Jos BTC / USD-pari sulkeutuu yli 14 000 dollarin yläpuolelle, seuraava nousutrendi voi alkaa, joka voi nousta 16 500 dollariin.

Jos härät eivät taas pysty ylläpitämään yli 14 000 dollarin hintaa, lyhytaikaiset kauppiaat voivat pudottaa asemansa ja karhut voivat aloittaa lyhyet positiot. Tauko 10 päivän EMA: n alapuolella on ensimmäinen merkki vauhdin heikkenemisestä.

Karhut ovat todennäköisesti saamassa etusijan, jos pari putoaa ja pysyy kriittisen tuen alapuolella 12 460 dollaria.

Pari yrittää tällä hetkellä pitää 10-EMA: n yläpuolella. Jos näin tapahtuu ja härät onnistuvat nostamaan hinnan yli 13 973,50–14 101,92 dollarin vastusvyöhykkeen, uusi nousutrendi on todennäköisesti.

RSI: n laskeva poikkeama viittaa kuitenkin siihen, että noususuuntaus on heikentynyt. Jos myyjät voivat upottaa parin 10-EMA: n alapuolelle, pudotus 50-SMA: han ja sitten 13 000 dollariin on korteissa. Vahva tuki 12 750–13 000 dollarin alueella voi houkutella ostajia.

BNB / USD

Binance Coin (BNB) ylitti $ 28.50 tuen 30. lokakuuta, mutta onnistui palautumaan päivänsisäisestä matalasta ja lähellä $ 28.50. Doji-kynttilänjalka 31. lokakuuta ehdotti kuitenkin sonnien ja karhujen päättämättömyyttä.

Karhut yrittävät parhaillaan ratkaista päättämättömyyden haittapuolena ja saada etusijan. Jos BNB / USD-pari hajoaa ja sulkeutuu alle 27,50 dollarin, se lisää pudotuksen mahdollisuutta 24,86 dollariin.

Laskeva 10 päivän EMA (29,47 dollaria) ja negatiivisen vyöhykkeen RSI viittaavat siihen, että pienimmän vastustuskyvyn polku on haittapuolelle.

Toisin kuin tämä oletus, jos hinta kääntää suunnan ja nousee yli 28,50 dollaria, se ehdottaa vielä muutaman päivän konsolidointia.

4 tunnin kaavio osoittaa, että $ 27.5111: n toipuminen on kovassa vastuksessa 10-EMA: ssa. Alle 28 dollarin tauko voi haastaa 27,50 dollarin tuen, joka rikkoutuessaan seuraava pysäkki voi olla 26,50 dollaria.

Molemmat liikkuvat keskiarvot ovat kaltevia alaspäin ja RSI on lähellä ylimyydyn aluetta, mikä viittaa karhun etuun.

Tämä näkymä mitätöidään, jos pari kääntyy ympäri ja nousee yli 29 dollaria. Tällainen siirto viittaa kertymiseen alemmilla tasoilla ja lisää nousun mahdollisuutta 30,50 dollariin.

ADA / USD

Cardano (ADA) mursi laskevan nousevan kiilakuvion alapuolella 26. lokakuuta ja syöksyi 0,0891 dollarin tukeen. Härät yrittävät tällä hetkellä puolustaa tukea ja nostaa hintaa liukuvien keskiarvojen yläpuolelle.

Laskeva 10 päivän EMA (0,988 dollaria) ja alle 43-vuotinen RSI viittaavat siihen, että karhut ovat hallinnassa. Siksi pomppu on todennäköisesti kovaa vastusta liikkuvilla keskiarvoilla.

Jos ADA / USD-pari kääntyy pois tästä vastarinnasta, karhut yrittävät jälleen murtaa 0,0891 dollarin tuen. Tällainen siirto avaa portit laskuun seuraavaan tukeen, joka on 0,0755 dollaria.

Tämä laskeva näkymä mitätöidään, jos härät pystyvät työntämään ja ylläpitämään hintaa liukuvien keskiarvojen yläpuolella. Tällainen siirto voi johtaa ralliin 0,11 dollariin.

Härät ovat nostaneet hinnan 10-EMA: n yläpuolelle 4 tunnin kaaviossa. Pari voisi nyt siirtyä 50-SMA: han, jossa karhut voivat jälleen astua sisään ja myydä.

Vaikka 50-SMA on edelleen laskussa, 10-EMA yrittää kääntyä ylöspäin ja RSI on noussut keskipisteeseen, mikä viittaa siihen, että myyntipaine on vähentynyt lyhyellä aikavälillä.

Jos pari kuitenkin kääntyy alas nykyiseltä tasolta tai 50-SMA: lta, karhut yrittävät jälleen laskea hinnan alle 0,0891 dollarin tuen. Jos ne onnistuvat, alasajon seuraava osa voi alkaa.

BCH / USD

Bitcoin Cash (BCH) on muodostanut symmetrisen kolmion, joka toimii yleensä jatkokuviona. Koska tämä kokoonpano viittaa sonnien ja karhujen päättämättömyyteen, on parempi odottaa, että hinta rikkoutuu kolmion yläpuolelle, ennen kuin teet suuntaavan vedon.

Molemmat liikkuvat keskiarvot ovat kaltevia ja RSI on yli 59, mikä viittaa siihen, että sonneilla on etusija. Jos härät voivat työntää ja ylläpitää hintaa kolmion yläpuolella, BCH / USD-pari voi nousta 280 dollariin ja sitten 296,87 dollariin.

Toisin kuin tämä oletus, jos hinta rikkoutuu kolmion alapuolelle, BCH / USD-pari voi pudota kriittiseen tukeen 242 dollariin. 50 päivän SMA (239 dollaria) sijoitetaan juuri tämän tuen alle, joten sonnit voivat ostaa pudotuksen tälle vyöhykkeelle.

Härät olivat työntäneet hinnan symmetrisen kolmion vastusviivan yläpuolelle, mutta ne eivät kyenneet ylläpitämään korkeampia tasoja, ja karhut ovat vetäneet hinnan takaisin kolmioon.

Kuitenkin, jos pari palautuu 50-SMA: sta tai 10-EMA: sta, sonnit yrittävät vielä kerran yrittää kuljettaa hintaa kolmion yläpuolelle. Jos ne onnistuvat, vauhti voi kasvaa ja ralli 280 dollariin on todennäköistä.

Tämä positiivinen näkemys hylätään, jos hinta laskee liikkuvien keskiarvojen alapuolelle ja putoaa symmetrisen kolmion alle.

LINK / USD

Chainlink (LINK) on käynyt kauppaa nousevalla kanavalla viime päivinä. Vaikka nousuvauhti on ollut hidasta, altcoin on tehnyt peräkkäisiä korkeampia ja matalampia nousuja.

LINK / USD-pari korjautuu parhaillaan sen jälkeen, kun se on laskenut alaspäin vastuksesta 13 dollaria. Molemmat liikkuvat keskiarvot ovat tasoittuneet ja RSI on lähellä keskipistettä, mikä viittaa kysynnän ja tarjonnan tasapainoon.

Härät ostavat todennäköisesti pudotuksen kanavan tukilinjalle. Jos hinta palauttaa tämän tuen voimakkaasti, sonnit voivat jälleen yrittää työntää parin yli 13 dollaria.

Tämä positiivinen näkemys mitätöidään, jos karhut upottavat hinnan kanavan alapuolelle. Tällainen siirto voi vetää hinnan alas 8,3817 dollariin ja sen alle 7,2869 dollariin.

Härät yrittävät tällä hetkellä puolustaa nousutrendiä. Jos he pystyvät työntämään hinnan laskusuuntaisen linjan yläpuolelle, pari voisi aloittaa matkansa kohti 13 dollaria.

10-EMA on kuitenkin tasoittunut ja RSI on käynyt kauppaa negatiivisella alueella, mikä viittaa siihen, että karhut yrittävät palata lyhyellä aikavälillä.

Jos karhut voivat upottaa hinnan nousutrendin alapuolelle, pari voi pudota kanavan tukilinjalle. Härät yrittävät puolustaa tätä tukea ja jos ne onnistuvat, pari voi nousta laskutrendiin.